سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای نارگیلی

باقلوای نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خمیر فیلو ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
پودر پستهبه مقدار لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
باقلوای نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت را آماده کنید. همه مواد لازم برای تهیه شربت به‌جز آ‌بلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید 15 دقیقه بجوشند. در انتها آبلیمو را اضافه کنید. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرحله 2قالب‌های مافین کوچک را چرب کنید. خمیرها را با کاتر به‌صورت دایره‌هایی به قطر کف قالب مافین برش بزنید. یک خمیر دایره‌ای داخل قالب چرب شده قرار دهید و با قلم‌مو آن را آغشته به کره کنید. این کار را 2 بار دیگر انجام دهید تا 3 لایه خمیر کف قالب تشکیل شود. همه قالب‌ها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله 3حالا باید پودر نارگیل را روی خمیرها بپاشید، سپس یک لایه خمیر آغشته به کره کنید و روی مواد قرار دهید. 2 عدد خمیر دیگر را هم به همین ترتیب روی مواد قرار دهید تا 3 عدد خمیر روی هم قرار بگیرند. مقداری پودر نارگیل روی خمیرها بریزید. در انتها 2 لایه خمیر آغشته به کره روی مواد قرار دهید.
مرحله 4قالب‌ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا باقلواها آماده شوند. بعد از این زمان قالب‌ها را از فر خارج کنید. 2-1 قاشق سوپ‌خوری شربت روی باقلواها بریزید و سپس آنها را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله 5باقلواها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را با پودر پسته تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین