سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای رولتی با مغز پسته و بادام

باقلوای رولتی با مغز پسته و بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
رشته کادایف ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پسته ۱۵۰ گرم
آب ۲ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
گلوکز مایع ۱ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
باقلوای رولتی با مغز پسته و بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای رولتی با مغز پسته و بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت را آماده کنید. آب، شکر و گلوکز را روی حرارت قرار دهید و بگذارید 15 دقیقه بجوشند و غلیظ شوند، سپس گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرحله 2رشته‌های کادایف مرطوب را درون ظرفی بریزید. کره آب‌شده و تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و به‌آرامی ورز دهید، سپس آن را روی کاغذ روغنی کمی پهن کنید. گردو، پسته یا بادام خرد شده را وسط رشته‌ها بگذارید و به‌آرامی فقط یک دور آنها را رول کنید. سینی را داخل فریزر قرار دهید تا رولت کمی سفت شود.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. باقلوای رول شده را از فریزر درآورید و آن را برش بزنید. برش‌ها را داخل سینی فر چرب شده بچینید و سپس آن را داخل فر قرار دهید تا باقلواها بپزند.
مرحله 4بعد از 25-20 دقیقه سینی را از فر خارج کنید، شربت سرد را روی باقلواها بریزید تا جذب آنها شود. شربت را 2 مرتبه بافاصله 30 دقیقه روی باقلواها بریزید، سپس آنها را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین