زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
کره ۲۰۰ گرم |
گردو ۵۰۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
آرد ۵۰۰ گرم |
آرد نشاستهبه مقدار لازم |
شیر ۱ پیمانه |
روغن ۱ پیمانه |
آب ۲.۵ پیمانه |
شکر ۴ پیمانه |
لیمو ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب تخممرغ، شیر، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده، آرد را كمكم به مواد افزوده و با دست ورز میدهیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود. |
مرحله 2 | خمیر را به 15 قسمت تقسیم كرده و با وردنه كمی آنها را باز میكنیم(برای باز كردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده میكنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز میكنیم. |
مرحله 3 | خمیر را در سینی فر كه قبلا چرب كردهایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن میكنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار میدهیم. |
مرحله 4 | خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد كره را آب كرده و روی باقلوا میریزیم. |
مرحله 5 | سینی باقلواها را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد تا زمانی كه طلایی شوند قرار داده و وقتی كه آماده شدند، شهد را كه قبلا تهیه كرده و كمی سرد شده است، روی باقلواها میریزیم تا شهد كاملا به خورد آنها برود. |
مرحله 6 | طرز تهیه شهد: |
مرحله 7 | برای این كار آب را به جوش می آوریم و شكر را داخل آن كاملا حل میكنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن كاملا میچكانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا كند. |