سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای بقچه ای

باقلوای بقچه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغن ۱۲۵ میلی لیتر
ماست‏ ۳ قاشق سوپ خوری
کره ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
شربت ۲ پیمانه
پودر پسته ۱/۳ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
باقلوای بقچه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای بقچه ای
روش ساخت
مرحله 1در ظرف مناسبی ماست، روغن مایع و پودر هل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آرد را کم‌کم تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را جمع کنید، داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را 20 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.
مرحله 2در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پودر پسته، پودر قند و پودر هل را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد از زمان ذکرشده یک چونه کوچک از خمیر بردارید و آن را روی سطح کار به قطر 8 سانتی‌متر باز کنید. از مواد میانی مقداری وسط خمیر بریزید، سپس خمیر را به شکل بقچه بپیچید. هر تعداد که می‌شود باقلواها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله 3باقلواها را داخل سینی فر بچینید، سپس تمام سطح آنها را آغشته به کره آب شده کنید. سینی را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا باقلواها بپزند و آماده شوند.
مرحله 4بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید، باقلواها را بلافاصله داخل شربت بار خنک بریزید. حدود 20 دقیقه صبر کنید تا باقلواها داخل شربت بمانند و شربت کاملا به خورد باقلواها برود.
مرحله 5باقلواها را با پودر پسته تزئین و سرو کنید.
مرحله 6دستور تهیه شربت : 2 پیمانه شکر و 2 پیمانه آب را همراه با 2 عدد هل داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشند و شربت قوام بیاید. شربت را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین