سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای بادامی عسلی

باقلوای بادامی عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
رشته کادایف ۲۰۰ گرم
شیر عسل ۱۵۰ گرم
پسته ۳۰ گرم
پودر بادام ۵۰ گرم
اسانس بادام ۱ قطره
شکلاتبه مقدار لازم
باقلوای بادامی عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای بادامی عسلی
روش ساخت
مرحله 1یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس رشته‌های کادایف را داخل آن تفت دهید تا از خامی دربیایند. رشته‌های تفت داده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس آنها را با دست خرد کنید.
مرحله 2در یک کاسه مناسب رشته‌های خرد شده، شیر عسلی، پودر بادام، پسته خرد شده و اسانس بادام را بریزید و به‌آرامی با هم مخلوط کنید تا مواد باقلوا منسجم و خمیری شکل شود.
مرحله 3حالا باید مواد باقلوا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و خوب فشار دهید، سپس قالب را به مدت یک تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا باقلواها کاملا منسجم و یکدست شوند.
مرحله 4بعد از زمان ذکرشده، قالب را از یخچال خارج کنید و باقلوا ها را از داخل آن درآورید. باقلواها را با تکه‌های شکلات تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین