سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای آلبالو شکلاتی

باقلوای آلبالو شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خمیر فیلوبه مقدار لازم
کره ۱۷۰ گرم
خلال بادام ۸۵ گرم
گردو ۷۵ گرم
پسته ۷۰ گرم
دارچین ۴ گرم
شهد عسل ۱ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
شکلات ۱.۵ پیمانه
آلبالو ۱ پیمانه
باقلوای آلبالو شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای آلبالو شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1این دستور به همان اندازه که شبیه باقلواست ولی طرز تهیه متفاوتی دارد. یک ورق شیرینی پزی را روی کانتر آشپزی بگذارید و با یک لایه از خمیر باقلوا (فایلو) آن را بپوشانید. روی آن کره ذوب شده مالیده و ⅓از مغزیجات خرد شده را روی آن پخش کنید
مرحله 2آن را با یک لایه خمیر فایلو پوشانده سپس کره مالیده و ⅓ از آلبالوها و شکلات خرد شده را روی آن پخش کنید
مرحله 3این عمل را دو بار دیگر تکرار کنید (یک لایه فایلو، کره، مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده، فایلو، کره،‌ مغزیجات، فایلو، شکلات و آلباوی خردشده ).
مرحله 4از کاغذ شیرینی پزی کمک می گیریم و آن را رول می کنیم.
مرحله 5آن را به کمک چاقو برش زده و قطعه قطعه می کنیم و داخل ظرف مخصو پخت در فر قرار می دهیم. روی باقلوا کره مالیده و مقداری نمک روی آن می پاشیم
مرحله 6باقلوا را به مدت 50 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتیگراد می پزیم تا کاملا کریسپی شده و روی آن قهوه ای طلایی شود. وقتی باقلوا را از درون فر در می آوریم روی آن شهد عسل را می ریزیم
مرحله 7باقلوا را حدودا یک ساعت کنار می گذاریم تا شهد جذب آن شود
مرحله 8این باقلوا دیگه حرفی برای گفتن نمی ذاره
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین