مرحله 1 | مرحله اول (: مایه داخل باقلوا): |
مرحله 2 | پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید |
مرحله 3 | مرحله دوم ( شربت باقلوا) |
مرحله 4 | شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد. |
مرحله 5 | گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید |
مرحله 6 | مرحله سوم ( لواش باقلوا) : |
مرحله 7 | بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید. |
مرحله 8 | روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید. |
مرحله 9 | شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 10 | آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی 2 ساعت بماند. |
مرحله 11 | مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا |
مرحله 12 | از خمیر گلولهای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید. |
مرحله 13 | جعبهای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید. |
مرحله 14 | لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید. |
مرحله 15 | مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کنارههای اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید. |
مرحله 16 | کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید . |
مرحله 17 | پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود |
مرحله 18 | پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود. |
مرحله 19 | در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید. |