سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی باقلوا یزدی

باقلوا یزدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پودر پسته ۳۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
هل ۱/۲ قاشق غذا خوری
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیر ۱ استکان
کره ۱۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
گلاببه مقدار لازم
آرد سفیدبه مقدار لازم
باقلوا یزدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوا یزدی
روش ساخت
مرحله 1مرحله اول (: مایه داخل باقلوا):
مرحله 2پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید
مرحله 3مرحله دوم ( شربت باقلوا)
مرحله 4شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
مرحله 5گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید
مرحله 6مرحله سوم ( لواش باقلوا) :
مرحله 7بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
مرحله 8روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید.
مرحله 9شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
مرحله 10 آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی 2 ساعت بماند.
مرحله 11مرحله چهارم : آماده سازی باقلوا
مرحله 12از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
مرحله 13جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد ) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
مرحله 14لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد بپاشید.
مرحله 15 مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
مرحله 16کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید .
مرحله 17 پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود
مرحله 18پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
مرحله 19در صورت تمایل می توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلواها بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین