زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ لیوان |
مرغ ۴ تکه |
سیب زمینی ۲ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
زعفران ۴ قاشق چای خوری |
باقلا ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
شوید ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید. |
مرحله 2 | پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. |
مرحله 3 | پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. |
مرحله 4 | در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید. |
مرحله 5 | در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید. |
مرحله 6 | همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید. |