سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن باسلوق هندوانه ناودونی

باسلوق هندوانه ناودونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
گلاب ۱/۳ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
اسانس هندوانهبه مقدار لازم
باسلوق هندوانه ناودونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باسلوق هندوانه ناودونی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر ژلاتین رو روی ۶-۷ قاشق آب بریزید. اگه میخواید باسلوقتون طعم هندوانه هم داشته باشه به جای آب میتونید از آب هندوانه استفاده کنید. یا اینکه بعداً از اسانس استفاده کنید. ظرف حاوی ژلاتین و آب رو روی بخار آب کتری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل بشن. باید آب کاملاً شفاف بشه. کنار بگذارید. نشاسته رو با آب در ظرفی بریزید و هم بزنید تا نشاسته کاملاً در آب حل بشه.
مرحله 2شکر رو اضافه کنید و هم بزنید. میزان شکر این باسلوق میتونه تا ۱ پیمانه کامل افزایش پیدا کنه.  بسته به ذائقه تون میتونید کم یا زیادش کنید. ظرف رو روی حرارت ملایم بذارید و شروع کنید به هم زدن مخلوط. اگه هم نزنید نشاسته سریع گلوله میشه. پس مدام هم بزنید.
مرحله 3هر وقت دیدید که کم کم داره غلیظ میشه ، گلاب و کره رو اضافه کنید و هم بزنید. اگه از اسانس هندوانه استفاده میکنید میتونید تو این مرحله اضافه کنید. محلول ژلاتین رو هم اضافه کنید و هم بزنید. مایه باسلوق کم کم شروع به غلیظ تر شدن میکنه. هر وقت به غلظتی که توی عکس میبینید رسید از روی حرارت بردارید. باید جوری باشه که خودش رو بگیره ولی در عین حال خیلی هم سفت نشده باشه که بشه تو قالب پهنش کرد.
مرحله 4مایه باسلوق رو سه قسمت کنید. مقدار قسمتی که قراره قرمز کنیم رو از همه بیشتر بگیرید. از رنگ ژله ای قرمز خوراکیتون با خلال دندون در باسلوق بزنید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً قرمز و یکدست بشه. دقت کنید باسلوق خوب رنگ میگیره. زیاد رنگ استفاده نکنید.
مرحله 5برای لایه سفید رنگ هندوانه اگه رنگ سفید خوراکی دارید باز هم مثل لایه قبل کمی بهش رنگ بزنید و مخلوط کنید. ولی اگه ندارید میتونید از یک قاشق غذاخوری خامه ( یا  شیر ) استفاده کنید. خامه رو با مایه باسلوق مخلوط کنید و خوب هم بزنید. دقت کنید که خامه و مایه باسلوق تقریباً هم دما باشند که یه وقت خامه نبره. میتونید اگه مایه باسلوق داغه خامه رو هم کمی گرم کنید و اضافه کنید.
مرحله 6قسمت بعدی رو هم با رنگ سبز خوراکی رنگ کنید. قالب ناودانی رو آماده کنید.قالبتون رو یه کم خیس کنید و کیسه فریزر رو باز کنید و کف قالب بکشید. سعی کنید چروکها رو باز کنید که سطح باسلوقتون در انتها صاف باشه. مایه قرمز رنگ رو با قاشق در قالب بریزید و روش رو صاف کنید. توجه کنید که بیشترین حجم قالب رو قسمت قرمز رنگ پر میکنه و برای دو لایه سفید و سبز خیلی نیاز نیست کلفت بگیرید.
مرحله 7از مایه سفید رنگ روی لایه قبلی بریزید و صاف کنید. این لایه نازک باید باشه. حالا مایه سبز رنگ رو اضافه کنید و صاف کنید. لایه آخر رو سعی کنید خوب صاف کنید که باسلوقتون باید روی این لایه بایسته.
مرحله 8قالب رو در یخچال بگذارید و اجازه بدید حدود ۴ ساعت یا شب تا صبح در یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره. بعد از استراحت و بسته شدن کامل باسلوق، روی قالب یک بشقاب بذارید و قالب رو روش برگردونید. چون از قبل کیسه فریزر کشیده بودیم باسلوق راحت از قالب جدا میشه و توی بشقاب میفته.کیسه فریزر رو جدا کنید. با چاقو که بهتره کمی چرب یا خیسش کردید برش هایی به عرض ۲ سانت یا دلخواه بزنید.
مرحله 9برای دونه های هندوانه هم میتونید از چیپس شکلات یا سیاه دانه یا کنجد سیاه استفاده کنید. میتونید خودتون هم شکلات رو ذوب کنید و با یه قیف شکلات رو شکل دونه های هندونه درست کنید و روی باسلوق بزنید. خیلی راحت می چسبه.دوستان همونطور که به جای رنگ سفید از خامه استفاده شد، میتونید به جای رنگ های خوراکی قرمز و سبز هم از آب لبو و آب اسفناج استفاده کنید.باسلوق های خوشگلتون آماده ست. اگه دوست دارید میتونید در پودر نارگیل هم بغلتونید که البته نمای هندونه ایشون گرفته میشه. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین