سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی باسلوق شیره با گردو(ساوه)

باسلوق شیره با گردو(ساوه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شیره انگور ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
آرد ۱/۲ فنجان
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
گردو ۵-۶ عدد
باسلوق شیره با گردو(ساوه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باسلوق شیره با گردو(ساوه)
روش ساخت
مرحله 1گردو ها را مغز می کنیم و در کمی آب گرم میریزیم به مدت 7تا8دقیقه تا راحت تر از سوزن ونخ رد کنیم.
مرحله 2یک متر نخ زخیم را از یک سوزن متوسط استریل شده رد کرده وگردو ها را به چهارقسمت تقسیم میکنیم و منظم با سوزن داخل نخ می کنیم وکنار می گذاریم.آب گرم را با شیره انگور مخلوط می کنیم تا یک دست شود بعد آرد را الک کرده و به مخلوط آب و شیره اضافه میکنیم و خوی مخلوط میکنیم واز صافی رد میکنیم که گلوله ای از آرد در مواد باقی نماند.
مرحله 3حال روی حرارت اجاق میگذاریم اول با حرارت بالا میگذاریم و مداوم مواد را هم میزنیم تا مواد ته نگیرد وبعد قول قول زدن شعله را کم می کنیم و حالا گلاب و عرق حل و زعفران را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن مواد ادامه میدهیم تا موادمان از فرنی غلیظ تر شود.و حال شعله را خاموش می کنیم.
مرحله 4حالا گردوهایی که مانند تسبیح در نخ کرده بودیم را از سر نخ گرفته و کاملادر مواد باسلوق فرو میبریم و سر نخ را در دست داشتیم را آرام بالا میاریم و روی بند محکم یامثل من روی توری آبچکون گره دادم آویزان میکنیم تا همه ی موادمان تمام شود.
مرحله 5وقتی همه ی باسلوق ها آماده شدن به بالکن یا فضای باز ببرید و به بند گره دهید 5تا6روز بماند تا خشک شوند. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین