سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی باسلوق شیره انگور و گردو

باسلوق شیره انگور و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
دوشاب انگور ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
گردوبه مقدار لازم
باسلوق شیره انگور و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باسلوق شیره انگور و گردو
روش ساخت
مرحله 1من برای تهیه ی این باسلوق خوشمزه ازخود دوشاب انگور استفاده کردم یعنی شیره انگوری که نزدیک به عمل آمدن درست شدنش هست...اگه بخوایید از شیره انگور که غلیظ است استفاده کنید باید با آب مخلوط کنید یک پیمانه شیره انگوررابا دوپیمانه آب مخلوط کنید...
مرحله 2آردگندم ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم ودرظرفی بایک پیمانه ازشیره مخلوط میکنیم تاکاملا حل شود
مرحله 3سپس دوپیمانه دیگر شیره رو روی حرارت ملایم میزاریم وقتی ک کمی غلیظ شد آرد رو اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم حدودا 20دقیقه هم میزنیم تابوی خامی آرد هم گرفته شود وهم غلیظ بشه باید مداوم هم بزنید وگرنه باسلوقمون ته میگیره
مرحله 4کف سینی روخیلی کم چرب میکنیم و موادمون رو داخلش میریزیم ومیبریم توآفتاب میزاریم بعداز سه روز باسلوق رو برمیگردونیم تاسمت دیگه هم خشک بشه.
مرحله 5بعد اینکه که خشک شد هر شکلی که دوس داشتیم برش میزنیم و دوروز توآفتاب میزاریم تاکاملا خشک بشه
مرحله 6وقتی که آماده شد تو آرد می غلتونیم تاموندگاریش بیشتربشه و داخل ظرف دربسته جای خنک وتاریک میزاریم تاچندماه برای شبای پاییزی وزمستونی همراه چای این خوشمزه رو نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین