سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی باسلوق آجیلی

باسلوق آجیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آجیل ۱ پیمانه
ژله ۲ بسته
پودر نارگیل ۱ پیمانه
هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
باسلوق آجیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باسلوق آجیلی
روش ساخت
مرحله 1پودر نشاسته رو با ۱ پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم.
مرحله 2شکر را با ۱ پیمانه دیگر آب روی حرارت گذاشته تا داغ شده و شروع به جوشیدن کند.
مرحله 3ژله را درمخلوط آب و شکر ریخته و هم می زنیم تا کاملاْ مخلوط شود.
مرحله 4نشاسته حل شده را اضافه می کنیم.
مرحله 5مرتباْ هم زده تا شروع به غلیظ شدن کند.
مرحله 6گلاب و هل را می ریزیم.
مرحله 7مواد را برای ۲ دقیقه می جوشانیم.
مرحله 8از روی اجاق برمی داریم و برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق نگه داشته تا کمی خنک شود.
مرحله 9آجیل را اضافه می کنیم.
مرحله 10قالب مستطیل، اندازه ۲۰ در ۲۵ سانت را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله 11مقداری پودر نارگیل یا پسته در قالب می ریزیم.
مرحله 12مواد باسلق را روی پودر نارگیل می ریزیم.
مرحله 13بعد از ۵ دقیقه پودر نارگیل یا پسته بیشتری را سراسر سطح باسلق پخش می کنیم.
مرحله 14بمدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله 15به شکل دلخواه برش می زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین