زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سس باربیکیوبه مقدار لازم |
شیربه مقدار لازم |
پنیر چدار ۱ پیمانه |
سس باربیکیو ۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۱.۵ پیمانه |
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۳/۴ پیمانه |
خمیر پای ۱۲ عدد |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر آماده پای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. |
مرحله 2 | سپس آن را به دو نیم تقسیم کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و با دست خمیر را روی آن باز کنید. |
مرحله 3 | سپس با وردنه آن را پهن کنید و با قالب، دایرههای یک اندازه از آن در بیاورید. اضافه خمیر را جمع و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا همه خمیر را به شکل دایره برش دهید. |
مرحله 4 | برای تهیه مواد میانی، در یک تابه متوسط، فلفل دلمهای و پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. پس از نغییر رنگ گوشت، سس باربیکیو را اضافه کنید. |
مرحله 5 | برای هر پاستی، دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در مرکز دایرهها قرار دهید. روی آنها یک قاشق غذاخوری سرخالی پنیر چدار بریزید. لبههای خمیر را شیر مرطوب کنید. دایره را از وسط تا کنید و با انگشت لبهها را فشار دهید تا به هم بچسبند. |
مرحله 6 | روی خمیر دو برش کوچک ایجاد کنید تا بخار آن خارج شود. لبههای آن را نیز با چنگال سوراخ کنید تا شکل بگیرد. روی آنها با قلممو کمی شیر بمالید. همه پاستیها را داخل سینی فر که از قبل چرب کردهاید بچینید |
مرحله 7 | آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستیها طلایی شود. آنها را پس از اینکه 5 دقیقه خنک شدند، با سس گرم باربیکیو سرو کنید. |