سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن باربیکیو پاستی

باربیکیو پاستی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
سس باربیکیوبه مقدار لازم
شیربه مقدار لازم
پنیر چدار ۱ پیمانه
سس باربیکیو ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱.۵ پیمانه
روغن گیاهی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۳/۴ پیمانه
خمیر پای ۱۲ عدد
باربیکیو پاستی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باربیکیو پاستی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر آماده پای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
مرحله 2سپس آن را به دو نیم تقسیم کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و با دست خمیر را روی آن باز کنید.
مرحله 3سپس با وردنه آن را پهن کنید و با قالب، دایره‌های یک اندازه از آن در بیاورید. اضافه خمیر را جمع و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا همه خمیر را به شکل دایره برش دهید.
مرحله 4برای تهیه مواد میانی، در یک تابه متوسط، فلفل دلمه‌ای و پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید. پس از نغییر رنگ گوشت، سس باربیکیو را اضافه کنید.
مرحله 5برای هر پاستی، دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در مرکز دایره‌ها قرار دهید. روی آنها یک قاشق غذاخوری سرخالی پنیر چدار بریزید. لبه‌های خمیر را شیر مرطوب کنید. دایره را از وسط تا کنید و با انگشت لبه‌ها را فشار دهید تا به هم بچسبند.
مرحله 6روی خمیر دو برش کوچک ایجاد کنید تا بخار آن خارج شود. لبه‌های آن را نیز با چنگال سوراخ کنید تا شکل بگیرد. روی آنها با قلم‌مو کمی شیر بمالید. همه پاستی‌ها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید
مرحله 7آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستی‌ها طلایی شود. آنها را پس از اینکه 5 دقیقه خنک شدند، با سس گرم باربیکیو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین