زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۶ عدد |
پیاز ۳ عدد |
انار ۱/۲ پیمانه |
رب نارنج ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بادمجانها را پوست گرفته، نمك زده، وسط آنها را یك برش میدهیم و در آب 2دقیقه ای میجوشانیم و بعد میگذاریم در آبكش یك ساعت بمانند تا تلخابش گرفته شود. |
مرحله 2 | سپس در ظرفی مناسب پیازداغ كرده و ، ناردون(انار خشك شده)، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میكنیم. و شعله را خاموش میكنیم. |
مرحله 3 | بادمجانها را خشك كرده سپس در شكم بادنجان از مواد آماده شده پر کرده و در روغن داغ شده آنها را سرخ میكنیم تا تمام اطراف آن طلایی شود. |
مرحله 4 | برای آمادهسازی سس آن نیز رب نارنج، شكر، نمك، فلفل و یك پیمانه آب جوشیده را به آرامی مخلوط كرده و در كنار بادنجانها میریزیم. |
مرحله 5 | سپس حرارت را ملایم كرده و در تابه را میگذاریم تا سس غلیظ و بادمجانها پخته شوند. |