زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
آب انار ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۱ پیمانه |
نعنا ۱/۲ پیمانه |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ماست چکیدهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجانها را بشویید و آنها را از وسط بهصورت عمودی نصف کنید. روغن زیتون و آبِ انار را با هم مخلوطکنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کبابپز را روشن کنید تا گرم شود. مخلوط آبِ انار و روغن زیتون را روی تکههای بادمجان بمالید. مقداری نمک و فلفل هم روی آنها بریزید، سپس آنها را کباب کنید. |
مرحله 3 | وقتی بادمجان ها آماده شد، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بچینید. بقیه مخلوط آبِ انار و کنجد را روی آنها بریزید.بعد پودر سیر و برگهای نعنای تازه را روی آنها بریزید. در انتها مقداری ماست چکیده روی هرکدام از بادمجانها بریزید. دانههای انار را هم روی بادمجانها و داخل ظرف بریزید، سپس آن ها را سرو کنید. |