زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۵ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
پیاز ۳ عدد |
گردو ۲۰۰ گرم |
سیر ۳ حبه |
سبزی ۱ پیمانه |
رب انار ۱/۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمك میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك میكنیم. وسط بادمجانها را یك چاك میدهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. |
مرحله 2 | بادمجانها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار میگذاریم. داخل گوجهها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار میگذاریم. |
مرحله 3 | گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزیها را خرد میكنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را كمی تفت میدهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود. |
مرحله 4 | مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر میكنیم و در تابهای میچینیم، پورههای گوجهفرنگی را در تابه كنار بادمجانها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و در تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود. |