زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر یا گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. |
مرحله 2 | بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیر و پیاز بزنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در آرد سوخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید... |
مرحله 4 | یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه |