زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن نباتی ۴ قاشق غذا خوری |
بادمجان ۴ عدد |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۱ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
سس خردل ۱.۵ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برای تهیه بادمجان تند، ابتدا تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود |
مرحله 2 | تکه های بادمجان را اضافه کرده، حدودا 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند. سپس بادمجان ها را با یک چنگال برداشته و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | سپس 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پیاز شروع به نرم شدن کند (در حدود 30 ثانیه). |
مرحله 4 | سیر را اضافه نموده و هم بزنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 5 | سس سویا، آب، سس خردل، سس سیر، فلفل قرمز، شکر و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید تا به صورت سس صاف و یکنواختی درآید. |
مرحله 6 | بادمجان را به ظرف بازگردانده و حرارت دهید و اجازه دهید تا سبزیجات و سس به جوش آیند، تا زمانی که بادمجان پخته و تقریبا آب مواد تبخیر شود (حدود 5 دقیقه). |
مرحله 7 | روی مواد را کمی روغن کنجد بریزید و در ظرف مورد نظر سرو کنید |