سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت بادام گوشتی

بادام گوشتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۳ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
خمیر ۱ عدد
بادام گوشتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بادام گوشتی
روش ساخت
مرحله 1گوشت وپیاز داغ را مخلوط کرده و در روغن تفت میدهیم.
مرحله 2پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده داخل گوشت میریزیم تا گوشت آهسته بجوشد وآب آن کشیده شود.
مرحله 3جعفری ونمک وفلفل را اضافه و تمام مواد را مخلوط میکنیم
مرحله 4پس از سرد شدن گوشت پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
مرحله 5قالب شیرینی روسی را روی حرارت گذاشته تا گرم شود
مرحله 6تمام خمیر را به شکل گیلاس های کوچک در آورده کنار میگذاریم واز این خمیر های کوچک( گیلاس ها) برداشته داخل قالب میریزیم در قالب رابسته تا خمیر داغ بخورد و طلایی شودبه مدت ۲ دقیقه
مرحله 7تمام خمیر که آماده شدمواد گوشتی را داخل آن گذاشته در بادام را روی آن میگذاریم وبه مدت ۲ دقیقه در فر یا ماکرو گذاشته تا پنیر آن آب وبادام ها محکم شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین