زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
گشنیز ۱ پیمانه |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
بادام هندی ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | برنج را به همرا بادام هندی به صورت كته دم كنید و هنگام قرار دادن دمكنی گشنیز باقیمانده را به آن اضافه كنید. |
مرحله 2 | بعد از پخت از سس به عنوان همراهی مناسب برای سرو غذا استفاده كنید. |
مرحله 3 | طرز تهیه سس |
مرحله 4 | ابتدا 3چهارم گشنیز را خرد كنید و آن را با همرا روغن زیتون و آبلیمو و سیر داخل میكسر یا مخلوط كن ریخته و خوب بزنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری روغن یا آبلیمو اضافه كنی.بعد از آماده شدن مقداری نمك و فلفل به آن افزوده و كنار بگذارید. |