زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام هندی ۱ لیوان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سبز ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید کمی گرم شود . |
مرحله 2 | روغن مایع را اضافه کنید ترجیحا اگه میتونید از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید. |
مرحله 3 | بادام را داخل ماهیتابه بریزید و پنج دقیقه تفت دهید تا بادام ها طلایی شود . |
مرحله 4 | بادام ها را داخل کاسه ای بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد مخلوط پودر زیره ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. دقت کنید که بادام ها در زمان مخلوط شدن با ادویه ها گرم باشند . |