سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات بادام هندی با روکش شکلات کاراملی

بادام هندی با روکش شکلات کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکربه مقدار لازم
پودر شکلاتبه مقدار لازم
بادام هندیبه مقدار لازم
بادام هندی با روکش شکلات کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بادام هندی با روکش شکلات کاراملی
روش ساخت
مرحله 1بادام هندی ها رو 10 دقیقه در فر با 360 درجه فارنهایت تفت می دیم.گاهی هم میزنیم که نسوزد.
مرحله 2کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.
مرحله 3بادام ها رو داخل مخلوط عسل می ریزیم تا کاراملی بشن.
مرحله 4بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می چینیم تا سرد و ترد بشن.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین