سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات بادام سوخته

بادام سوخته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
بادام ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۵ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
بادام سوخته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بادام سوخته
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شکر را با آب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر در آب به خوبی حل شود.
مرحله 2حالا بادام ها را به این محلول اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بخار شود و شکرها به بادام ها چسبیده، آب نباتی شوند.
مرحله 3 در این جا حرارت را خاموش کرده، بادام های شکری را در الک ریخته و تکان دهید تا شکرهای اضافی شان گرفته شود، بعد بادام ها را در سینی بریزید تا خنک شوند.
مرحله 4در قابلمه ای دیگر باقیمانده شکر را با کره روی حرارت بگذارید و دائم هم بزنید تا شکر به صورت کارامل درآید.
مرحله 5وقتی مخلوط کشدار و کاراملی رنگ شد، بادام های شیرین را به شکر کاراملی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 6 زمان نگه داشتن روی حرارت به سلیقه شما بستگی دارد، هر چه مدت زمان بیشتر باشد شکر حالت سوخته تری پیدا میکند.
مرحله 7وقتی رنگ بادام سوخته ها به شکل دلخواه درآمد آنها را از حرارت بردارید و بلافاصله روی سینی ای که از قبل چرب کرده اید بریزید و با کمک یک قاشق بادام ها را از یکدیگر جدا کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین