زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد |
شکر ۲۲۵ گرم |
کره ۳۰۰ گرم |
شکلات سفید ۲۲۵ گرم |
مرحله 1 | سفیده و شکر را باهم مخلوط کرده و روی بخار آب(بنماری) قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل سفیده حل شود.تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشد .نکته مهم در این مرحله این است که کف ظرف با آب تماس نداشته باشد و مرتب هم زده شود حرارت دادن سفیده باعث میشود تا بهتر فرم بگیرد و شکر کاملا حل بشود و در نهایت کرم لطیفی داشته باشیم. |
مرحله 2 | پس از ۱۵ دقیقه با دو انگشت تست میکنیم اگر زبری شکر زیر انگشت احساس نشد پس کفایت میکند. ظرف را از روی حرارت برداشته وبا همزن ابتدا دور کند و بعد با دور تند شروع به زدن میکنیم تا هم مایه سرد شود و هم سفیده فرم بگیرد تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد. |
مرحله 3 | بعد از سرد شدن ،کره را که قطعه قطعه کرده ایم و به دمای محیط رسیده است را کم کم اضافه میکنیم و با دور کند آنقدر هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود بعد قطعه بعدی را اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | وقتی کره تمام شد شکلات را که به روش بنماری ذوب کرده ایم وسرد شده ولی حالت روان دارد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم لطیفی به دست بیاید. در این مرحله باتر کرم آماده استفاده است. |
مرحله 5 | اگر باتر کرم شل شد دلیلش این است که یا خیلی سریع تکه های کره را اضافه کرده اید یا کره زیادی گرم بوده برای رفع این مشکل کرم را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید سپس دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد. |