سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک باتر کرم شکلاتی (سوئیسی)

باتر کرم شکلاتی (سوئیسی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
شکر ۲۲۵ گرم
کره ۳۰۰ گرم
شکلات سفید ۲۲۵ گرم
باتر کرم شکلاتی (سوئیسی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باتر کرم شکلاتی (سوئیسی)
روش ساخت
مرحله 1سفیده و شکر را باهم مخلوط کرده و روی بخار آب(بنماری) قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل سفیده حل شود.تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشد .نکته مهم در این مرحله این است که کف ظرف با آب تماس نداشته باشد و مرتب هم زده شود حرارت دادن سفیده باعث میشود تا بهتر فرم بگیرد و شکر کاملا حل بشود و در نهایت کرم لطیفی داشته باشیم.
مرحله 2پس از ۱۵ دقیقه با دو انگشت تست میکنیم اگر زبری شکر زیر انگشت احساس نشد پس کفایت میکند. ظرف را از روی حرارت برداشته وبا همزن ابتدا دور کند و بعد با دور تند شروع به زدن میکنیم تا هم مایه سرد شود و هم سفیده فرم بگیرد تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد.
مرحله 3بعد از سرد شدن ،کره را که قطعه قطعه کرده ایم و به دمای محیط رسیده است را کم کم اضافه میکنیم و با دور کند آنقدر هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود بعد قطعه بعدی را اضافه میکنیم.
مرحله 4وقتی کره تمام شد شکلات را که به روش بنماری ذوب کرده ایم وسرد شده ولی حالت روان دارد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم لطیفی به دست بیاید. در این مرحله باتر کرم آماده استفاده است.
مرحله 5اگر باتر کرم شل شد دلیلش این است که یا خیلی سریع تکه های کره را اضافه کرده اید یا کره زیادی گرم بوده برای رفع این مشکل کرم را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید سپس دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین