زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۶ قاشق سوپ خوری |
سیر ۳ حبه |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
جعفریبه مقدار لازم |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
بادمجان ۳ عدد |
ارده ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست روی شعلهی گاز یا كباب گردان كباب كنید،تا پوستش كاملا بسوزد و مغزپخت شود. |
مرحله 2 | سپس آنها را زیر شیر آب سرد بگیرید و پوستشان را بكنید.و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه آبشان برود.دقت كنید هنگام پوست گرفتن بادمجان گوشت آن جدا نشود این اتفاق نشان میدهد بادمجان شما هنوز خوب مغزپخت نشده است. |
مرحله 3 | بعد از اینكه آب بادمجانها كاملا رفت و خشك شدند بادمجانها و ارده و آبلیمو را درون مخلوط كن ریخته و خوب بزنید تا یكدست شوند ، سپس آنها را در ظرف مناسب ریخته و با گوجه خرد شده و جعفری و سیر كوبیده شده مخلوط كنید .میتوانید آنها را تنها در لایه روی غذا بریزید. |
مرحله 4 | مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و حفرهای وسط آن ایجاد كنید. روغن زیتون را داخل حفره ریخته و فلفل را روی آن بریزید و سرو نمایید. |