سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی بابا گانوش(بابا غنوج)

بابا گانوش(بابا غنوج)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۶ قاشق سوپ خوری
سیر ۳ حبه
فلفل قرمزبه مقدار لازم
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
بادمجان ۳ عدد
ارده ۲ قاشق سوپ خوری
بابا گانوش(بابا غنوج)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بابا گانوش(بابا غنوج)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست روی شعله‌ی گاز یا كباب گردان كباب كنید،تا پوستش كاملا بسوزد و مغزپخت شود.
مرحله 2سپس آنها را زیر شیر آب سرد بگیرید و پوستشان را بكنید.و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه آبشان برود.دقت كنید هنگام پوست گرفتن بادمجان گوشت آن جدا نشود این اتفاق نشان میدهد بادمجان شما هنوز خوب مغزپخت نشده است.
مرحله 3بعد از اینكه آب بادمجانها كاملا رفت و خشك شدند بادمجانها و ارده و آبلیمو را درون مخلوط كن ریخته و خوب بزنید تا یكدست شوند ، سپس آنها را در ظرف مناسب ریخته و با گوجه خرد شده و جعفری و سیر كوبیده شده مخلوط كنید .میتوانید آنها را تنها در لایه روی غذا بریزید.
مرحله 4مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و حفره‌ای وسط آن ایجاد كنید. روغن زیتون را داخل حفره ریخته و فلفل را روی آن بریزید و سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین