سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده اینچیلادای مرغ و پنیر

اینچیلادای مرغ و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۲ عدد
سیر ۳-۴ حبه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر چدار ۲ پیمانه
نان ترتیلا ۱۰-۱۲ عدد
سس گوجه فرنگی ۳ پیمانه
اینچیلادای مرغ و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اینچیلادای مرغ و پنیر
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و سیب‌زمینی‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود 4-3 دقیقه تفت دهید.
مرحله 2حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 3مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن 1 پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.
مرحله 5ظرف را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین