سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا اینچیلادای مرغ و پاستا

اینچیلادای مرغ و پاستا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستا پنه ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۳ عدد
آب مرغ ۲ پیمانه
ذرت ۳/۴ پیمانه
فلفل دلمه ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه
کدو سبز ۲ عدد
پنیر گودا ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمسان ۱ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
اینچیلادای مرغ و پاستا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اینچیلادای مرغ و پاستا
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری روغن و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید.
مرحله 3فلفل قرمز و گوجه فرنگی ها را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکه های گوجه و فلفل را داخل آن بریزید. بگذارید کمی نرم شوند. بعد آب مرغ، سس گوجه فرنگی، ذرت و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود.
مرحله 4حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و آغشته به سس کنید. پنیر ها را هم همراه با پاستا بعد از 5-4 دقیقه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بریزید.
مرحله 5در انتها کدوسبزهای خردشده را به مواد اضافه کرده و بعد از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید، آن ها را با پنیرهای رنده شده تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین