زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا پنه ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ ۳ عدد |
آب مرغ ۲ پیمانه |
ذرت ۳/۴ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
سس گوجه فرنگی ۲ پیمانه |
کدو سبز ۲ عدد |
پنیر گودا ۱/۲ پیمانه |
پنیر پارمسان ۱ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه |
روغن مایعبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری روغن و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید. |
مرحله 3 | فلفل قرمز و گوجه فرنگی ها را بشویید و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، تکه های گوجه و فلفل را داخل آن بریزید. بگذارید کمی نرم شوند. بعد آب مرغ، سس گوجه فرنگی، ذرت و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. |
مرحله 4 | حالا تکه های مرغ را اضافه کرده و آغشته به سس کنید. پنیر ها را هم همراه با پاستا بعد از 5-4 دقیقه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بریزید. |
مرحله 5 | در انتها کدوسبزهای خردشده را به مواد اضافه کرده و بعد از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. پاستا را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید، آن ها را با پنیرهای رنده شده تزئین و سرو کنید. |