زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
آببه مقدار لازم |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روی ژلاتین مقداری آب ریخته تا پف کند درحدی آب بریزید که ژلاتین از حالت اولیه خارج شود خیلی آب نریزید بعد بزارید روی بخار کتری و بن ماری کنید . |
مرحله 2 | وقتی ژلاتین ذوب شد و روان شد از روی بخار برداشته و بهش رنگ خوراکی اضافه کنید |
مرحله 3 | بعد از حل شدن بریزید روی طلق (روی کاغذ روغنی نریزید چون میچسبه و جدا نمیشه فقط روی طلق)و صاف کنید خیلی نازک و یکدست پهن کنید تا زود خشک بشه. |
مرحله 4 | از مرحله اضافه کردن رنگ تا ریختن روی طلق سریع کار کنید چون اگر ژلاتین سفت بشه دیگه نمیشه پهنش کرد. |
مرحله 5 | بعد بزارید داخل محیط خونه تا خشک خشک بشه (جلوی پنکه و این چیزا نمیخاد بزارید) لاستیکی نباشه باید جوری باشه که با دست بشکنه. |
مرحله 6 | بعد تیکه تیکه کنید بریزید داخل مخلوط کن و آسیاب کنید.در حد دونه های شکر آسیاب کنید. بعد در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. |