زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
آرد لپه ۲۰۰ گرم |
برگ گشنیز ۱/۴ پیمانه |
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر زیره سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
آب ۱۰۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | اگر آرد لپه آماده نداشتید خودتان لپه را در آسیاب پودر کنید فقط دقت کنید که کاملا باید نرم شود مانند آرد نخودچی .( البته با آرد نخود چی هم خوب می شود اما آرد لپه به نظر پف بیشتر و مزه بهتری دارد . |
مرحله 2 | آرد لپه را با بیکینگ پودر، آرد برنج و کلیه ادویه ها و نمک مخلوط کنید و آب را کم کم به آن اضافه کنید تا یک خمیر شلی بدست بی آید اکنون برگهای گشنیز را به آن اضافه کنید . |
مرحله 3 | پیاز را از وسط نصف کرده و آن را حلقه حلقه های کمی کمتر از نیم سانت برش دهید و حلقه ها را از هم جدا کنیدو به مایه اضافه کنیدو هم بزنید (یعنی پیازها باید از نظرشکل ظاهری مانند پیاز داغ بزرگ برش خورده باشند) |
مرحله 4 | مایه شما نباید خیلی سفت شود باید مانند یک ماست تقریبا شل باشد. روغن (تقریبا زیاد باشد)را داغ کنید و باجی ها را با قاشق درون روغن داغ شده بریزید.(.داغی روغن را هم با نان بسنجید یعنی اگر تکه ای نان انداختید و سریع قهوه ای شد بدانید روغن خیلی داغه و ممکنه غذای شما بسوزه بدون اینکه پخته شود. |
مرحله 5 | اگرنان . در مدت 30 ثانیه سرخ شود در این صورت روغن مناسب سرخ کردن است.) بعد از طلایی شدن آنها را در بی اورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. |
مرحله 6 | سپس آن را با یک سس تند میل کنید. |