زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۷۵۰ گرم |
هـویج ۶۰۰ گرم |
برنج ۹۰۰ گرم |
روغن حیوانی ۳۰۰ گرم |
پیاز ۳ عدد |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۳ حبه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری |
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف مناسبی مقداری كره ریخته و پیازها را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد كرده و اضافه میكنیم و به قدری تفت میدهیم كه تغییر رنگ دهد و كاملا سفید شود. |
مرحله 3 | حالا هویج ها را هم اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بیشتر كره به جز مقداری كه میخواهیم روی برنج دهیم را به آن اضافه میكنیم و سپس ادویه ها و زعفران را به همراه سیر رنده شده اضافه میكنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر ادویه كاملا به مشام بیاید. |
مرحله 4 | حالا یك پیمانه آب به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد و اب آن كاملا تبخیر شود. |
مرحله 5 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و از مواد به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم. |