سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مکزیکی انچیلای گوشت ران دودی وفلفل

انچیلای گوشت ران دودی وفلفل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ فنجان
خامه‏ ۱ فنجان
تخم مرغ ۶ عدد
نان تورتیلا ۱۰ عدد
پنیر چدار ۲۲۵ گرم
پیازچه ۸ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت ۱۵۰ گرم
انچیلای گوشت ران دودی وفلفل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت انچیلای گوشت ران دودی وفلفل
روش ساخت
مرحله 1 کف یک ظرف مخصوص فر شیشه ای 3 لیتری را با اسپری آشپزی کمی چرب کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، فلفل دلمه ای گوشت دودی، پیازچه و 1 فنجان پنیر را هم بزنید. 1/3 فنجان از این مخلوط را وسط هر تورتیلا بریزید. لوله کنید و به شکلی که سمت شکاف دار آن رو به پایین باشد داخل ظرف قرار دهید.
مرحله 3در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، شیر و خامه، آرد و نمک را هم بزنید.
مرحله 4مخلوط را روی تورتیلا ها بریزید. روی ظرف را بپوشانید سپس در فر بپزید یا تا صبح روز بعد در یخچال قرار دهید و آن موقع بپزید.
مرحله 5فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. اگر دارید زودتر انچیلادا را آماده می کنید رویه ی ظرف را بردارید. 1 فنجان پنیر باقیمانده را روی انچیلادا ها پخش کنید.
مرحله 6روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 35 دقیقه در فر بپزید. رویه ی ظرف را بردارید سپس 10 تا 15 دقیقه دیگر تا زمانی که خودش را بگیرد و پنیر آب شده باشد بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین