سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مکزیکی انچیلادای لوبیا و سبزیجات

انچیلادای لوبیا و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
عصاره سبزیجات ۱/۲ فنجان
سالسا ۴۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن کانولا ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز ۱/۴ فنجان
لوبیا ۱ قوطی
برگ اسفناج ۱ فنجان
نان تورتیلا ۸ عدد
پنیر چدار ۱ فنجان
آووکادو ۱ عدد
انچیلادای لوبیا و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت انچیلادای لوبیا و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله 2سالسا، عصاره سبزیجات و آرد را در یک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. هر وقت لازم بود دیواره های مخلوط کن را بتراشید.
مرحله 3روغن کانولا را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی متوسط داغ کنید. فلفل دلمه ای قرمز و پیازها را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا نرم شوند. پیاز ها باید نیمه شفاف بشوند. مواد را داخل یک کاسه بریزید و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 4در این مدتی نیمی از سس سالسا و عصاره سبزیجات را در یک ظرف مخصوص فر مستطیلی شکل بریزید. ظرف را کج کنید تا سس کف کل آن را به شکل یک لایه ی یکدست بگیرد. نان تورتیلای گرم شده را روی سطح کابینت پهن کنید و لوبیای پخته را به صورت مساوی بین آنها تقسیم کنید.
مرحله 5روی هر نان 1/8 از اسفناج و 1/8 از مخلوط پیاز و فلفل را بریزید. نان ها را لوله کنید و به شکلی که طرف تا خورده ی آن رو به پایین باشد در ظرف مخصوص فر بچینید.
مرحله 6 این کار را تکرار کنید تا کل تورتیلا ها پر شوند و داخل ظرف قرار بگیرند. باقی سس را روی آنها بریزید و مواظب باشید که روی همه ی تورتیلا ها پر شود. روی آنها پنیر چدار بریزید.
مرحله 7 15 تا 20 دقیقه تا زمانی پنیر آب شود و سس به حباب زدن بیفتد در فر بپزید.
مرحله 8بلافاصله به همراه آووکادوی ورقه شده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین