سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج انارپلو

انارپلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
دانه انار ۱.۵ پیمانه
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۱/۳ پیمانه
فیله مرغ ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
انارپلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت انارپلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را شسته و با اب و مقداری نمک چند ساعت بخیسانید
مرحله 2پیاز را رنده کنید و روی مرغ ها همراه نمک و کمی فلفل بریزید ویک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.سپس در تابه ای دو ق غ روغن ریخته ومرغ ها را در آن با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود.
مرحله 3برنج خیس شده را طبق معمول ابکش کنید.انار و کشمش را که شسته و یک ربع خیس کرده اید و گشنیز و خلال پسته را مخلوط کنید
مرحله 4در قابلمه مورد نظرروغن ریخته و ته دیگ دلخواه را گذاشته و کمی برنج آبکش شده ریخته و از مخلوط انار و کشمش و خلال پسته و گشنیز یک لایه روی آن بریزید و دوباره برنج و مخلوط اناری تا مواد تمام شود.
مرحله 5قابلمه را روی شعله گذاشته و وقتی بخار کرد مقداری روغن یا کره آب کرده روی آن بریزید و حدود ۴۵ دقیقه دم کنید.
مرحله 6بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده با پلوی زعفرانی و فیله های سرخ شده آن را تزئین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین