زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
دانه انار ۱.۵ پیمانه |
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه |
خلال پسته ۱/۳ پیمانه |
فیله مرغ ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | برنج را شسته و با اب و مقداری نمک چند ساعت بخیسانید |
مرحله 2 | پیاز را رنده کنید و روی مرغ ها همراه نمک و کمی فلفل بریزید ویک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.سپس در تابه ای دو ق غ روغن ریخته ومرغ ها را در آن با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود. |
مرحله 3 | برنج خیس شده را طبق معمول ابکش کنید.انار و کشمش را که شسته و یک ربع خیس کرده اید و گشنیز و خلال پسته را مخلوط کنید |
مرحله 4 | در قابلمه مورد نظرروغن ریخته و ته دیگ دلخواه را گذاشته و کمی برنج آبکش شده ریخته و از مخلوط انار و کشمش و خلال پسته و گشنیز یک لایه روی آن بریزید و دوباره برنج و مخلوط اناری تا مواد تمام شود. |
مرحله 5 | قابلمه را روی شعله گذاشته و وقتی بخار کرد مقداری روغن یا کره آب کرده روی آن بریزید و حدود ۴۵ دقیقه دم کنید. |
مرحله 6 | بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده با پلوی زعفرانی و فیله های سرخ شده آن را تزئین کنید |