زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
انار ۱/۲ پیمانه |
خلال پسته ۱/۳ پیمانه |
گشنیز ۱ پیمانه |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری |
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را با آب و نمک خیس کرده، بگذارید روی اجاق تا بجوشد. سپس به روش معمول آبکش کنید. |
مرحله 2 | خلال پسته و انار و کشمش و گشنیزها را را با یکدیگر مخلوط کنید |
مرحله 3 | هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتاً اجازه دهید برنج دم بکشد. |
مرحله 4 | هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید. |