زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
کره ۵ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ عدد |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
انار ۴ عدد |
مرغ ۶ قطعه |
سیر ۲ حبه |
رب اناربه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
خلال پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ ها را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو،پوست پرتقال ،پیاز،سیر و...آبپز میكنیم.سپس آنها را از مواد اضافه جدا كرده و در كره خوب تفت میدهیم. |
مرحله 2 | در ظرف دیگری پیاز را رنده میكنیم و در روغن كاملا سرخ میكنیم و سیر را رنده زده و كمی با آن تفت میدهیم و سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و شعله را خاموش كرده و سس را به مرغ ها اضافه میكنیم. |
مرحله 3 | خلال پسته را جدا شسته و و با نصف دیگرانارها مقدار خیلی كمی در روغن تفت میدهیم كه انارها خیلی آب نشوند.حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را دم میكنیم. |
مرحله 4 | وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میكنیم و وقت كشیدن به ترتیب یك لایه برنج سفید یك لایه برنج مخلوط و یك لایه مغز پسته وانار اضافه میكنیم به طوری كه خلالهای پسته در لایه آخر قرار بگیرند. |