سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج انار پلو با مرغ بریان

انار پلو با مرغ بریان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
دانه انار ۱ پیمانه
گشنیز ۱/۴ پیمانه
کشمش ۱/۴ پیمانه
خلال پسته ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
مواد لازم0
مرغ ۱ عدد
آب انار ۲ پیمانه
لیمو ترش ۱ عدد
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۴ قاشق سوپ خوری
موسیر ۱ عدد
پودر گلپر ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۶ حبه
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
انار پلو با مرغ بریان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت انار پلو با مرغ بریان
روش ساخت
مرحله 1برنج را در مقداري آب خيس كنيد. كشمش را هم حدود يك ربع خيس كنيد، بعد خشك كنيد. کشمش را در مقداري روغن يا كره تفت دهيد و كناري بگذاريد.
مرحله 2تابه‌اي روي حرارت بگذاريد و مقداري روغن در تابه بريزيد. وقتي روغن داغ شد سبزي را در آن تفت دهيد. بعد از سبك شدن گشنيز دانه‌هاي انار و خلال پسته را هم اضافه كرده و حالا حرارت را خاموش كنيد.
مرحله 3برنج را به روش معمول آبكش كنيد. در قابلمه‌كمي روغن بريزيد و ته‌ديگ دلخواه بگذاريد.برنج را لايه لايه با سبزي و دانه انار و كشمش در قابلمه بريزيد. در آخر روي برنج زعفران دم‌كرده بريزيد و دم‌كني بگذاريد. مقداري از مواد را براي تزیين نگه داريد.
مرحله 4بعد از حدود 45 دقيقه، برنج را در ظرف مورد نظر بكشيد و با دانه‌هاي انار و سبزي و پسته تزیين كنيد.
مرحله 5برای تهیه مرغ اناری كره را در تابه يا قابلمه‌اي آب کنید، موسير را خرد كنيد و در روغن تفت دهيد.
مرحله 6آب انار را همراه با شكر، آب و پوست ليموترش به موسير اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد وقتی سس غلیظ شد نمك را اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
مرحله 7پيازها را ورقه‌ورقه كنيد. حبه‌هاي سير را هم رنده کرده و در روغن تفت دهيد. پودر گلپر را هم اضافه كنيد.
مرحله 8تكه‌هاي موسير و پوست ليمو را از آب انار جدا كنيد. آن را روي اجاق بگذاريد تا بجوشد، سپس دو قاشق كره اضافه كنيد و حرارت دهيد تا آب شود. اين مایه را به عنوان طعم‌دهنده با قلم‌مو ی آشپزی داخل شكم و روي پوست مرغ بماليد. نمك و فلفل هم بپاشيد، سپس داخل شكم مرغ را با پياز و سير پر كنيد.
مرحله 9مرغ درسته را در سيخ فر فرو كنيد و در فر با دماي 180 درجه و مدت يك ساعت و 10 دقيقه بپزيد. پس از آن 20 دقيقه شعله بالاي فر (گريل) را روشن كنيد، سپس دما را به 200 درجه برسانيد و همزمان با گريل كردن حرارت دهيد. يادتان باشد در اين مدت چند بار مرغ را با قلم‌موي آغشته به مخلوط آب انار طعم‌دار كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین