سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت انار دانه مسما(خورش گیلانی)

انار دانه مسما(خورش گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
انار ۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
بادمجان ۲-۴ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
رب انار ۱ قاشق مربا خوری
آب انار ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
گوجه فرنگیتعدادی
انار دانه مسما(خورش گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت انار دانه مسما(خورش گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1از همه مرغ‌ها را در تابه‌ای نسبتا گود با روغن تفت ‌دهید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود. بعد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و بگذارید تا مرغها کمی طلایی شوند. در تابه‌ای جداگانه پیازها را با روغن داغ سرخ کنید.
مرحله 2رب گوجه‌فرنگی، رب انار و دانه‌های انار را هم افزوده و با هم تفت دهید. بهتر است در این مرحله به رب کمی دارچین هم بیفزایید. این مواد را به مرغ اضافه کنید. بعد به اندازه تقریبا دو لیوان آب جوش و آب انار را به خورش اضافه کنید. حالا حرارت را کم کرده و بگذارید غذا جا افتاده و به روغن بیفتد.
مرحله 3بادمجان ها و گوجه‌ها را در تابه‌ای دیگر سرخ کنید و کمی از آب خورش بهشان اضافه کنید تا مزه‌دار شوند. وقتی خورش آماده و جاافتاده شد، مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و بادمجانها و گوجه‌ها را در کنار آن بچینید. این غذا را با پلوی دم کشیده و معطر سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین