زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
گردو ۳/۴ پیمانه |
کشمش پلویی ۳/۴ پیمانه |
ماهی ۴۰۰ گرم |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
گرد لیمو ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۴۰۰ گرم |
شنبلیله ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را بشویید، با نمک و آب گرم نیم ساعت خیس کرده، سپس آن را آبکش کنید. |
مرحله 2 | پیاز را پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و درکمی روغن تفت دهید. دارچین، گرد لیمو، فلفل و نمک را هم به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا گردو و کشمش و در آخر ماهی بخارپز و خرد شده را به پیاز بیفزایید. |
مرحله 3 | در این مرحله سبزی های پاک و شسته شده و مواد تفت داده شده را با برنج مخلوط کنید، روی آن روغن بدهید و به مدت ۵۰ دقیقه دم بگذارید. |