زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱/۲ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
سبزیجات ۱/۲ فنجان |
برنج ۳/۲ فنجان |
سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری |
ران مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر چدار ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پیاز را خرد کنید. |
مرحله 2 | مرغ را به قطعات 1 سانتی متری برش دهید. |
مرحله 3 | روغن را در یک ماهیتابه نچسب داغ کنید و پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانی که نرم شود. |
مرحله 4 | مرغ را به پیاز اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه رنگ صورتی آن از بین برود. |
مرحله 5 | سبزیجات مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. |
مرحله 6 | برنج را اضافه کنید و به قطعات کوچک بشکنید. |
مرحله 7 | سس کچاپ و سویا سس را اضافه کنید و با کاردک بهم بزنید.مخلوط برنج سرخ شده را به یک بشقاب انتقال دهید و ماهیتابه را بشویید. |
مرحله 8 | تخم مرغ و شیر را در یک کاسه ی کوچک با هم مخلوط کنید. |
مرحله 9 | روغن را روی حرارت متوسط در ماهیتابه داغ کنید(مطمئن شوید ک تمام سطح ماهیتابه با روغن پوشانده شود) |
مرحله 10 | وقتی ماهیتابه گرم شد مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کج کنید تا سطح ماهیتابه کاملا با مخلوط پوشانده شود.هنگام سفت شدن مخلوط تخم مرغ حرارت را کم کنید(ولی بالای مخلوط تخم مرغ هنوز نرم است) |
مرحله 11 | پنیر و مخلوط برنج سرخ شده را روی تخم مرغ قرار دهید. |
مرحله 12 | از کاردک استفاده کنید تا بتوانید دو طرف تخم مرغ را روی برنج سرخ شده تا کنید و مخلوط برنج با تخم مرغ پوشانده شود.به آرامی امورایس را به کناره ی ماهیتابه حرکت دهید. |
مرحله 13 | ماهیابه را در یک دست و بشقاب را در دست دیگر قرار دهید ماهیتابه را برگردانید و امورایس را در بشقاب قرار دهید. |
مرحله 14 | وقتی هنوز گرم است امورایس را با یک دستمال بپوشانید و آن را به شکل توپ راگبی در بیاورید.با سس کچاپ آن را تزیین کنید.به درست کردن تخم مرغ ها ادامه دهید تا مخلوط برنج سرخ شده تمام شود. |