زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۸ عدد |
پنیر فتا ۱ پیمانه |
آویشن ۲ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۶ عدد |
پیازچه ۶ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
شوید ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخممرغها را به همراه آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید تا مایه کف کند.پیازچههای خرد شده را با 2 قاشق روغن زیتون تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس از روغن بیرون آورده و کناری بگذارید. |
مرحله 2 | در تابه 2 قاشق دیگر روغن زیتون را با پیاز نگینی شده تفت دهید و پیازچهها را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط تخممرغی که از قبل آماده کردهاید را درون تابه بریزید. اما آن را هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. |
مرحله 3 | بعد از آن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند. برای تزیین از گوجههای گیلاسی ، پنیر فتا، فلفل دلمه ای ،شوید و پیازچه خرد شده استفاده کنید. |