سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ املت گوجه و میگو

املت گوجه و میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
میگو ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیازچه ۳ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل قرمز ۱ عدد
زنجبیل ۱/۵ قاشق غذا خوری
روغن ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
املت گوجه و میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت املت گوجه و میگو
روش ساخت
مرحله 1پوست میگو‌ها را می‌گیریم. پشت و جلوی میگو‌ها را برش داده و رگ سیاه آن را خارج می‌‍کنیم. مغز گوجه‌فرنگی را جدا می‌کنیم و پیازچه‌ها را خرد می‌کنیم. میگو‌ها را با تخم‌مرغ و گوجه‌فرنگی و پیازچه مخلوط می‌کنیم.
مرحله 2تابه را روی حرارت قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن در آن می‌ریزیم. سیر را رنده می‌کنیم سپس فلفل قرمز را هم خرد می‌کنیم و آنها را با زنجفیل در روغن تفت می‌دهیم تا عطر سیر و زنجفیل به مشام برسد. سپس از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم خنک شود. وقتی خنک شد، آن‌را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم.
مرحله 3مقداری روغن در تابه‌‎ای کوچک گرم می‌کنیم. از مایه به اندازۀ یک ملاقۀ کوچک در تابه می‌ریزیم. تابه را کمی دورانی می‌چرخانیم تا مواد در ماهیتابه یکدست شود. سپس هر طرف آن را برای 2-3 دقیقه روی حرارت متوسط می‌پزیم. املت را از تابه خارج می‌کنیم و گرم نگه می‌داریم. به این ترتیب از تمامی مخلوط املت تهیه می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین