زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
میگو ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ ۶ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
پیازچه ۳ عدد |
سیر ۲ حبه |
فلفل قرمز ۱ عدد |
زنجبیل ۱/۵ قاشق غذا خوری |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پوست میگوها را میگیریم. پشت و جلوی میگوها را برش داده و رگ سیاه آن را خارج میکنیم. مغز گوجهفرنگی را جدا میکنیم و پیازچهها را خرد میکنیم. میگوها را با تخممرغ و گوجهفرنگی و پیازچه مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | تابه را روی حرارت قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن در آن میریزیم. سیر را رنده میکنیم سپس فلفل قرمز را هم خرد میکنیم و آنها را با زنجفیل در روغن تفت میدهیم تا عطر سیر و زنجفیل به مشام برسد. سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود. وقتی خنک شد، آنرا به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم. |
مرحله 3 | مقداری روغن در تابهای کوچک گرم میکنیم. از مایه به اندازۀ یک ملاقۀ کوچک در تابه میریزیم. تابه را کمی دورانی میچرخانیم تا مواد در ماهیتابه یکدست شود. سپس هر طرف آن را برای 2-3 دقیقه روی حرارت متوسط میپزیم. املت را از تابه خارج میکنیم و گرم نگه میداریم. به این ترتیب از تمامی مخلوط املت تهیه میکنیم. |