زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۱۲ عدد |
قارچ ۵ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۴ حبه |
تخم مرغ ۳ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ظرف پیرکسی را انتخاب کنید و یک قاشق روغن در آن بریزید. |
مرحله 2 | سپس گوجهفرنگیها را به صورت ورقه درآورده و در ظرف بچینید. |
مرحله 3 | قارچها را هم ورقهورقه کرده روی گوجهفرنگیها بگذارید. |
مرحله 4 | فلفل ها را ریز خرد کرده و روی گوجهفرنگی و لابلای آنها بریزید. |
مرحله 5 | سیر را هم ریز خرد کنید و با پیاز داغ لا به لای گوجهفرنگیها بریزید. |
مرحله 6 | روی ورقههای گوجهفرنگی جعفری خرد شده بریزید (می توانید از جعفری خشک هم استفاده کنید، ولی به مقدار کمتر( |
مرحله 7 | در انتها دو قاشق روغن مایع و کمی نمک روی آنها بریزید و در ظرف را بگذارید و روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا بپزد (میتوانید املت را داخل فر یا ماکرویو هم بپزید |
مرحله 8 | وقتی گوجهفرنگیها پختند و حالت نرم پیدا کردند، اگر آب املت زیاد بود، حرارت را کمی بیشتر کنید و در ظرف را باز بگذارید تا آب آن خشک شود (ولی دقت کنید ته املت نسوزد |
مرحله 9 | سپس تخممر غها را در ظرفی شکسته و هم میزنید. |
مرحله 10 | اگر از پنیر پیتزا استفاده کردید، پنیر را هم داخل تخممرغ ها ریخته و با کمی نمک هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
مرحله 11 | سپس تخممرغ را به املت اضافه کنید و در ظرف را بگذاریم تا تخممرغها بپزند. |
مرحله 12 | اگر از پنیر پیتزا استفاده کردید، بهتر است در مرحله آخر که تخممرغ و پنیر پیتزا را اضافه میکنید، ظرف را داخل فر یا ماکرویو بگذارید تا پنیر و تخممرغ خودش را بگیرد |
مرحله 13 | این املت خیلی ساده و راحت و بسیار خوشمزه است. |