زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۳ عدد |
کدو سبز ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۶ عدد |
خامه زده شده ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
جوز هندیبه مقدار لازم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه می كنیم. كدوها را نیز شسته و با پوست حلقه می كنیم. در ظرفی تخم مرغ و خامه را با همزن خوب میزنیم تا صاف و یكدست شوند. |
مرحله 2 | نمك، فلفل و جوز هندی را به آن اضافه می كنیم. سپس روغن را در یك تابه با قطر كم می ریزیم و داغ می كنیم. |
مرحله 3 | هر دو طرف كدوها و گوجه ها را با روغن كم، سرخ می كنیم. سپس مخلوط خامه و تخم مرغ را روی گوجه فرنگی ها و كدوهای سرخ شده می ریزیم. |
مرحله 4 | در تابه را می گذاریم تا با شعله كم بپزد و سپس املت را برمی گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. |