زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناجبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | ابتدا مقدار كمی اسفناج را بخار پز كرده و به آن نمك و فلفل اضافه كنید.چند عدد گوجه فرنگی سفت و پهن را انتخاب كرده و سر آن را كمی بكنید و با قاشق داخل آن را خالی كنید طوری كه دیواره و كف گوجه فرنگی 1تا2سانت ضخامت داشته باشد. |
مرحله 2 | سینی فر را با كمی روغن زیتون چرب كنید.داخل هر گوجه فرنگی مقداری اسفناج پخته شده، نمك،زعفران،ادویه و سایر مواد دلخواه را اضافه كرده و یك عدد تخم مرغ داخل آن بشكنید. |
مرحله 3 | مواد داخل گوجه ها را كمی با روغن تفت دهید و داخل سینی فر بریزید و كمی رویش اسفناج ریخته و بعد گوجه ها را روی آن قرار دهید. |
مرحله 4 | سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ ها بپزند ، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون روی تخم ها بریزید. |