زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن ۱/۲ پیمانه |
پنیر صبحانه ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخممرغها را در ظرفی شكسته به آن آرد، نمك، فلفل و پنیرهای ریز شده را اضافه كرده و هم میزنیم. |
مرحله 2 | روغن یا روغن زیتون یا کره را در تابهای داغ كرده و مایه املت را درون آن ریخته و در تابه پخش میكنیم. |
مرحله 3 | وقتی یك طرف املت طلایی شد آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود و بعد داغ سرو مینماییم. |
مرحله 4 | برای تزئین میتوان از جفعری یا کاهو نیز استفاده کرد. |