سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ املت پنیری

املت پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۳۰۰ گرم
سوسیس ۴۵۰ گرم
آب مرغ ۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بلغور گندم ۱ پیمانه
پنیر گودا ۱ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری
پیازچه ۳ قاشق سوپ خوری
پنیر چدار ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایعبه مقدار لازم
پیازچهبه مقدار لازم
املت پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت املت پنیری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج ها را ریز خرد کرده و با حوله آب اضافی شان را بگیرید، سپس کنار بگذارید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
مرحله 2آب مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، بلغور گندم را همراه با نمک و مخلوط شیر و خامه داخل آن بریزید. حرارت را کم کرده و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا بلغورها بپزد و مخلوط نسبتا غلیظی حاصل شود.
مرحله 3در این فاصله سوسیس‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های سوسیس را داخل آن سرخ کرده، کنار بگذارید.
مرحله 4وقتی بلغورها پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس بلافاصله پنیر گودای رنده شده، پودر سیر، فلفل سیاه، پیازچه و 4/3 پیمانه پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا غلیظ شود. تکه‌های سوسیس و اسفناج های خرد شده را هم اضافه کرده، مخلوط کنید. در انتها تخم‌مرغ ها را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله 5قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و مخلوط حاصل را داخل آن بریزید. بقیه پنیر چدار را هم روی مواد بریزید، سپس قالب را به مدت 50-45 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی املت آماده شد، قالب را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. املت را در صورت تمایل با جعفری و پیازچه خرد شده تزئین و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین