زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۳۰۰ گرم |
سوسیس ۴۵۰ گرم |
آب مرغ ۲ پیمانه |
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
بلغور گندم ۱ پیمانه |
پنیر گودا ۱ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری |
پیازچه ۳ قاشق سوپ خوری |
پنیر چدار ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن مایعبه مقدار لازم |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج ها را ریز خرد کرده و با حوله آب اضافی شان را بگیرید، سپس کنار بگذارید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آب مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، بلغور گندم را همراه با نمک و مخلوط شیر و خامه داخل آن بریزید. حرارت را کم کرده و حدود 20 دقیقه صبر کنید تا بلغورها بپزد و مخلوط نسبتا غلیظی حاصل شود. |
مرحله 3 | در این فاصله سوسیسها را به اندازه دلخواه خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های سوسیس را داخل آن سرخ کرده، کنار بگذارید. |
مرحله 4 | وقتی بلغورها پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس بلافاصله پنیر گودای رنده شده، پودر سیر، فلفل سیاه، پیازچه و 4/3 پیمانه پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا غلیظ شود. تکههای سوسیس و اسفناج های خرد شده را هم اضافه کرده، مخلوط کنید. در انتها تخممرغ ها را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 5 | قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و مخلوط حاصل را داخل آن بریزید. بقیه پنیر چدار را هم روی مواد بریزید، سپس قالب را به مدت 50-45 دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی املت آماده شد، قالب را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. املت را در صورت تمایل با جعفری و پیازچه خرد شده تزئین و همراه با سس دلخواه سرو کنید. |