زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود فرنگی ۱ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
شوید ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید.در تابه ای مقداری كره یا روغن را گرم كرده و شوید ساطوری شده را در آن تفت دهید و بعد نمك و فلفل اضافه كرده و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | تخم مرغ را جداگانه در ظرفی بشكنید و خوب بزنید و زعفران را به همراه كمی نمك اضافه كنید.داخل تابه مقداری كره را آب كرده و بگذارید داغ شود سپس تخم مرغ را داخل آن ریخته و سریع بچرخانید تا تمام نابه را پوشش دهد. |
مرحله 3 | نخودفرنگی پخته و شوید را مخلوط كرده و روی تخم مرغ كه هنوز كمی نرم است بریزید و ظرف را به مدت 5دقیقه داخل فر قرار داده یا با دمكنی روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بپزد. |