زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی گیلاسی ۱/۲ پیمانه |
پیازچه ۱ قاشق غذا خوری |
ارگانوبه مقدار لازم |
پنیر فتا ۲ قاشق غذا خوری |
زیتون سیاه ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | روغن را در یک تابه کوچک روی دمای متوسط گرم کنید. گوجهفرنگیها، پیازچه و ارگانو را بپزید تا زمانی که گوجهفرنگیها نرم شوند، (حدود 1 دقیقه). تابه را از روی شعله بردارید. پنیر فتا و زیتون را اضافه کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه کوچک تخممرغ و نمک را بزنید تا کف کند. با افزودن 1 قاشق چایخوری روغنزیتون یا کره به تابه داغ شده املت را درست کنید. |
مرحله 3 | مخلوط گوجهفرنگی را لای تخممرغ قرار دهید و املت را سرو کنید. |