زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
ماکارونی ۶۰ گرم |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۱/۲ پیمانه |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
سس کچاپبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ماکارونی را طبق دستور روی بستهبندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونیها از هم جدا شوند |
مرحله 2 | یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید. |
مرحله 3 | پیاز را در آن تفت دهید و گوجهفرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود. |
مرحله 4 | ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. |
مرحله 5 | در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. |
مرحله 6 | این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند. |
مرحله 7 | حال تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( میتوانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید) |
مرحله 8 | حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخممرغها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید |