زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۱/۲ پیمانه |
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم |
پیاز قرمز ۲ عدد |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۸ عدد |
آب ۳ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | عدس را در قابلمهای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس كلمهای خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یكی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را كف یك تابه مناسب فر ریخته و حلقههای پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن كنید تا در مدت 25 دقیقه بپزد. |
مرحله 2 | تخممرغها را به همراه شیر یا آب، كمی نمك و فلفل در كاسهای هم بزنید و سبزیجات و گوجهفرنگی را به آن اضافه كنید. عدس و كلم را آبكشی كنید ودر تابه پیاز بریزید. |
مرحله 3 | مخلوط تخممرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یك كفگیر مواد املت را به مركز تابه هدایت كنید تا تخممرغهایی كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا تخممرغها سفت شود. |